Eva's Secrets

Eva's Secrets

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Halloween-tunnelmaa

Hassua kyllä, olen huomaamattani onnistunut järjestämään noin kerran kuukaudessa jonkinlaiset illanistujaiset. Syyskuussa vietettiin rapujuhlia, lokakuussa pidin halloween-teemaiset iltamat ja joulukuun alussa olisi tarkoitus viettää pikkujouluja.

Tänä syksynä innostuin järjestämään halloween-bileet ja jopa kiertelin kauppoja ostellen hieman koristeita tätä varten. Edellisen kerran pidin halloween-teemaiset illanvietot 2014 ja joku saattaa ehkä muistaakin miten silloin kaivertamalleni kurpitsalle kävikään: joku iloinen halloweeninjuhlija otti ja vei sen mukanaan meidän porraspielestä halloweenin aattona!

Tällä kertaa ei tarvinnut moista pelätä, kun säilytin kurpitsaa sisällä ja eipä sama pääsisi muutenkaan toistumaan kun nykyään asustellaan kerrostalossa. Muuten meinasi huono tuuri kuitenkin juhlimista varjostaa, kun alkoi näyttää siltä ettei juuri kukaan pääse paikalle, vaikka illasta hyvissä ajoin ilmoiteltiinkin ihmisille. Loppujen lopuksi porukkaa tuli paikalle kuitenkin sen verran, että en joutunut yksin kaikkea boolia juomaan. ;)

Toiveena oli teeman mukainen pukeutuminen, eli siis toivottavaa oli halloween-henkinen asu ja sainkin iloisesti yllättyä: kaikki olivat tätä toivetta kunnioittaneet! Itse päädyin dia de los muertos-tyyppiseen meikkiin kun en jaksanut alkaa sen enempää laittamaan rahaa asuun. Tein vielä uhkarohkean ratkaisun ja tein halloween-maskeeraukseni kylmiltään, ilman sen kummempia etukäteisharjoitteluita. Siihen nähden olin varsin tyytyväinen lopputulokseen, kun eipä maskeeraustyyppisestä meikkauksesta minulla juurikaan kokemusta ole. Ja kyllä sitten kaupungillakin jokunen kehu tuosta lookista tuli, eli ilmeisesti näytin sopivan karmealta. :D









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti